Selecteer een pagina

HOLLISTER EUROPEAN SALES MEETING 2022

De ESM 2022ogether heeft in februari plaatsgevonden. Dit jaar niet het gehele Europese team samen op 1 locatie in verband met de toen geldende coronamaatregelen maar ieder land vanuit eigen locatie. Een hybride event waarbij het algemene plenaire programma online is gestreamd en live op locatie het Nederlandse team bij elkaar is gekomen. Het programma bestond uit verschillende onderdelen waarbij gedurende het event de locatie is omgeturnd van een prachtige theater opstelling naar een sitting award diner.

VIRTUAL JOINT SCI AND UROLOGY CONFERENCE 2021

Door de Covid pandemie hebben klanten steeds vaker moeten kiezen voor een evenement dat online via een livestream te volgen is of een combinatie hiervan. Virtual Joint Spinal Cord Injury & Urology Nurse conference op 4 en 5 oktober 2021 heeft ook online plaatsgevonden maar waarbij BBright er voor heeft gezorgd dat het net even anders was, waardoor de beleving van het event nog groter was voor alle deelnemers. Het gevoel van een event met een WOW effect!

Wereldwijd keken de deelnemers mee waarbij er in maar liefst 6 verschillende talen is getolkt in een compleet gestylde studio in de huisstijl van Hollister Education.

DE PARADE

Het interne kennis deelevent van Onderwijsgroep Tilburg georganiseerd voor de ruim 1300 medewerkers wat om het jaar wordt georganiseerd. In 2017 heeft dit event plaats gevonden in de Efteling en in 2019 vindt het plaats in het Koning Willem II stadion in Tilburg. BBright is verantwoordelijk voor de gehele organisatie in samenwerking met afdeling MarCom. Van uitnodiging tot coördinatie op de dagen zelf.

VRIESVERS PLATFORM

BBright is sinds de oprichting betrokken bij het VVP en verantwoordelijk voor de 4 jaarlijkse VVP events (2 netwerkbijeenkomsten, de Jaarvergadering met Event en het WinnaarsEvent met de uitreikingen van de VriesVers Winkels en Producten van het Jaar A-merk en Huismerk). Daarnaast is BBright vanaf 2015 ook verantwoordelijk voor de gehele backoffice. Het doel van het VriesVers Platform is om het imago van VriesVers producten te verhogen zodat er meer VriesVers producten verkocht worden.

PRIVATE PARTY

Een feestelijke middag voor vriendinnen met een uitgebreid smaakvol walking dinner in een prachtige tuin aan de Lek. Voor deze gelegenheid was de tuin omgetoverd tot een trendy locatie in de kleurstellingen lindegroen, koper en wit. Deze middag werd opgeluisterd door Boer&Jongens en Victor Mids voor een extra illusie. BBright was verantwoordelijk voor het gehele project: van voorstel met alle ideeën (catering, aankleding, entertainment, valet parking etc.) tot coördinatie gedurende de middag.

NCVB RELATIEDAG

Voor NCVB heeft BBright de relatiedag ‘Opleiden als enige zekerheid’ georganiseerd. Met een gevarieerd programma heeft NCVB haar relaties uit heel Nederland verwelkomd in de Hilvaria Studio’s (Hilvarenbeek). Hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg, Ton Wilthagen trapte af met zijn wetenschappelijke kijk op de arbeidsmarkt. Daarna was het aan journalist Twan Huys om in een collegetour-achtige setting een paneldiscussie te leiden met panelleden. Vervolgens heeft Ruud Koornstra, de eerste Nationale Energiecommissaris het plenaire programma afgesloten. BBright was verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van deze relatiedag.

REEFER PORT VLISSINGEN EVENT

BBright heeft voor Kloosterboer Vlissingen, Zeeland Seaports en Smith Holland het ‘Reefer Port Vlissingen Event’ georganiseerd. Het event waarbij de gehele logistieke keten aanwezig was; importeurs, exporteurs en rederijen. BBright was verantwoordelijk voor de gehele organisatie van concept tot registratie en realisatie! De locatie hebben we zelf ‘gecreëerd’ door de containers centraal te stellen. Vanuit het ‘niets’ is ‘iets’ opgezet, een prachtige uitdaging. Niets is onmogelijk…

RELATIEDAG ONDERWIJSGROEP TILBURG

Een bijeenkomst in oktober 2015 met als thema: ‘Wij leren om trots te zijn’ in de aula van het hoofdgebouw aan de Stappegoorweg. Een interactief programma met een discussiedebat, rondleiding en entertainment. En natuurlijk ontbrak het netwerken niet hierbij. Een middag speciaal voor de verschillende relaties van Onderwijsgroep Tilburg om te laten zien waar ze onder andere trots op zijn. BBright was verantwoordelijk voor de ondersteuning van deze relatiedag. Van uitnodiging tot coördinatie op de dag zelf.

BAXTER NIEUWJAARSFEEST

Het Baxter Nieuwjaarsfeest 2014 in hotel Houten voor de medewerkers van Baxter Nederland en hun partners. Een uitgebreid buffetdiner met allerlei verwennerijen, goede muziek, entertainment en een aantal leuke verrassingen gedurende de avond! BBright was verantwoordelijk voor de gehele organisatie van uitnodiging tot avondvullend programma.

Afspraak maken

Contact

Van Borsselestraat 11
4902 BT OOSTERHOUT
Gerrianne Boeren:
T: (06) 53839950

Anneloes Jansen:
T: (06) 22286011

info@bbright.eu