Selecteer een pagina

Over ons

Het team

BBright dankt haar naam aan haar oprichtster Brigitte Boeren. Zij heeft in 2006 evenementenbureau BBright opgericht zodat ze een eigen gezicht en haar eigen draai kon geven aan het organiseren van evenementen.

In 2012 heeft Gerrianne Boeren BBright voortgezet.
BBright bestaat uit 2 professionals: Gerrianne en Anneloes zijn uw vaste aanspreekpunten. De aanpakkers hebben veel overeenkomsten maar vullen elkaar ook naadloos aan met hun eigen specialiteit. Daarnaast werken we samen met vertrouwde partners.

“Persoonlijk, creatief, flexibel en eerlijk, dat is waar onze klanten voor kiezen”.

Gerrianne Boeren

Na haar studie heeft Gerrianne ervaring opgedaan in o.a. de uitzendbranche. Vanaf 2009 is Gerrianne echt gestart met het van A-tot-Z organiseren van diverse projecten en events. De combinatie van creativiteit, samenwerken en echt ‘iets’ neerzetten zorgt ervoor dat dit werk zo leuk is voor haar.

Door de juiste combinatie van helikopterview, oog voor detail en betrokkenheid gaat zij er volledig voor. Zij is enthousiast, resultaatgericht, creatief en gemotiveerd. Sinds 1 juli 2012 staat BBright onder leiding van Gerrianne waarbij zij intensief samenwerkt met Anneloes.

 

Anneloes Jansen

Met haar achtergrond als consultant werving en selectie is Anneloes Jansen in 2007 haar eigen werving en selectiebureau gestart. Organiseren liep altijd al als een rode draad door haar leven dus was het bijna vanzelfsprekend dat zij in de eventorganisatie terecht kwam.

Kernbegrippen voor haar zijn: stimuleren, inspireren en uitdagen.

Bij BBright zit zij helemaal op haar plek: organiseren, regelen en plannen zijn op haar lijf geschreven. Haar manier van werken is gedetailleerd en resultaatgericht. Zij is energiek, eerlijk, sociaal en commercieel. Sinds 2012 zijn Gerrianne en Anneloes serieuze ‘partners in crime’ en vormen zo een perfect team binnen BBright.